ΠΑΡΟΣ

ΠΑΡΟΣ

 

5 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27/4 & 1/6

 

 

  • Πρόγραμμα Εκδρομής

 

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΠΑΡΟΣ

 

Συγκέντρωση και αναχώρηση κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή φθάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά.

 

2η ημέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΡΟΣ

 

Άφιξη νωρίς το πρωί στον Πειραιά επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πάρο. Άφιξη το μεσημέρι στην Πάρο τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.


3η ημέρα: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

 

Πρωινό και ακολουθεί ο γύρος του νησιού. Πρώτη μας  με την πρωτεύουσα του νησιού την Παροικία. Επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής (η οποία χτίστηκε από την Αγία Ελένη, μητέρα του Μεγ. Κωνσταντίνου), επίσκεψη στη μονή Δάσους. Έπειτα θα δούμε τα την περιοχή Ψυχοπιανά με τις πεταλούδες. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το λαογραφικό μουσείο του Μπενέτου Σκιαδά στην περιοχή Αλυκή.  Άφιξη στις Λεύκες, περίπατος στα όμορφα δρομάκια και επίσκεψη στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος. Θα καταλήξουμε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού τις Κολυμπήθρες.  Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά επίσκεψη στη Νάουσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ  προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.


4η ημέρα: ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

 

Αναχωρούμε με το καΐκι για την προαιρετική ημερήσια εκδρομή στην Αντίπαρο. Επίσκεψη στο περίφημο σπήλαιο της Αντίπαρου και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Επιστροφή το απόγευμα στη Πάρο. Διαν/ση.


5η ημέρα: ΠΑΡΟΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Μεταφορά στο λιμάνι επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής.

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο.

  1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
  2. Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  3. Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.
  4. Περιηγήσεις του προγράμματος.
  5. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου.
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται:Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.